Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Artikel Donateurs met een C

Intermail bouwt op historie aan de toekomst

Intermail bouwt op historie aan de toekomst

In een artikel in magazine Donateurs met een C komen wij aan het woord over ons eigen bedrijf. Het tijdschrift is bedoeld voor fondsenwervers en communicatie specialisten bij culturele instellingen, goede doelen en musea die zich richten op de christelijke consument of kerken.

Mailings fondsenwervende organisaties

In het artikel vertellen we over de langdurige en rijke ervaring die Intermail heeft opgebouwd in het printen en verzendklaar maken van mailings voor fondsenwervende organisaties. Mailings met een QR-code maken het nu voor donateurs nog makkelijker om geld te geven aan een goed doel. Lees het artikel door te klikken op deze button hieronder.

Meer weten?

Wilt u ook donateurs werven? Intermail heeft alle mogelijkheden in huis om uw mailing te verzorgen, tegen de laagst mogelijke (porto)kosten. Dit verzorgen we graag voor u conform een vooraf overeengekomen planning en kwaliteit. Neem vrijblijvend contact op met ons voor uw direct mailing.

Contact opnemen

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze mensen staan altijd voor u klaar. We laten u graag zien waar Intermail het verschil maakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte aan!