Ga naar de inhoud
Search
Close this search box.

PCR 50%

We zetten ons in voor continue verbetering en innovatie om duurzame oplossingen te bieden

Duurzame verpakkingen met Intermail’s standaard folie: PCR 50%

Bij Intermail streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige verpakkingsoplossingen te leveren, maar ook om actief bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Daarom zijn we blij met onze standaard folie, vervaardigd met maar liefst 50% PCR (Post-Consumer Recycled) materiaal.

Waarom PCR 50%?

  • Hoogwaardige Prestaties: Ondanks het gebruik van gerecycled materiaal, voldoet onze folie aan de hoogste normen voor kwaliteit en prestaties. U kunt vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid die u van Intermail gewend bent.
  • Verminderen van Milieubelasting: Door gebruik te maken van PCR-materiaal (recycled plastic) verminderen we de behoefte aan fossiele grondstoffen, wat resulteert in een lagere milieu-impact en minder afval door hergebruik.
  • Bevorderen van Circulaire Economie: Het gebruik van PCR-materiaal moedigt recycling aan en ondersteunt de circulaire economie. Hiermee dragen we bij aan het sluiten van de kringloop van plastic.

Onze toewijding

Bij Intermail geloven we dat kleine veranderingen grote impact kunnen hebben. Door over te stappen op onze PCR 50% folie, ondersteunt u niet alleen uw bedrijfsdoelen, maar draagt u ook bij aan een groenere planeet. We zetten ons in voor continue verbetering en innovatie om duurzame oplossingen te bieden die voldoen aan uw behoeften en die van de planeet.

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze standaard folie en andere duurzame verpakkingsoplossingen.

Contact opnemen

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze mensen staan altijd voor u klaar. We laten u graag zien waar Intermail het verschil maakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte aan!