Ga naar de inhoud
Search
Close this search box.

Het team

Sinds 1968 uw partner in Print & Mail

Ontmoet het gepassioneerde team van Intermail!

Sinds de oprichting van Intermail in 1968 staat de familie Rothert aan het roer. Maar zij varen niet alleen. Achter hen staat een toegewijd team van vakbekwame professionals met een passie voor direct mail en transactiemail. Graag stellen we het team van Intermail aan u voor.

Ons team bestaat uit een diverse groep experts, elk met hun eigen specialiteiten en ervaringen. Van creatieve geesten die pakkende ontwerpen bedenken tot technisch experts die onze state-of-the-art machines moeiteloos laten draaien, we hebben alle vaardigheden in huis om uw project tot een succes te maken.

Samenwerking & teamwork

Bij Intermail geloven we sterk in samenwerking en teamwork. Onze medewerkers werken nauw met elkaar samen om de beste resultaten te behalen voor onze klanten. We zijn gedreven, enthousiast en altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze diensten te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van onze klanten.

Gert Rothert jr | Intermail

Gert Rothert jr.

Directeur

Ook als het te laat wordt aangeleverd, moet de mailing op tijd de deur uit. Dat is voor mij de sport.

Jeroen Rothert | Intermail

Jeroen Rothert

Directeur

Klanten gelukkig maken met technisch innovatieve technieken is het mooiste wat er is!

Gert Rothert jr jr | Intermail

Gert Rothert jr. jr.

Account Manager

Relaties bouwen, daar investeer ik in. Uiteraard draait het allemaal om vertrouwen.

Peter Fasel | Intermail

Peter Fasel

Sales Manager
Doe wat je zegt, en zeg wat je doet.
Ger van der Velden | Intermail

Ger van der Velden

Senior accountmanager
Het door u gestelde doel perfect tot uitvoer brengen, daar maak ik graag mijn missie van.

Warm hart voor direct mail en transactiemail

Wat ons team verbindt, is ons gezamenlijke warme hart voor direct mail en transactiemail. We zijn trots op wat we doen en streven ernaar om de hoogste kwaliteit te leveren bij elke opdracht die we uitvoeren. Uw tevredenheid is onze grootste beloning, en we doen er alles aan om aan uw verwachtingen te voldoen, of deze zelfs te overtreffen.

Bij Intermail staat klantgerichtheid voorop. We luisteren naar uw wensen, denken met u mee en bieden op maat gemaakte oplossingen voor al uw direct mail en transactiemail behoeften. Ons team staat altijd klaar om u te adviseren en te begeleiden bij elke stap van het proces.

Toewijding en vaardigheden

Dus, wanneer u samenwerkt met Intermail, kunt u erop vertrouwen dat u niet alleen de expertise van de familie Rothert krijgt, maar ook de toewijding en vaardigheden van ons hele team. We kijken ernaar uit om u te ondersteunen en samen te werken aan succesvolle mailings en tevreden klanten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte aan!