Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Consultancy

Consultancy op het gebied van grafische technieken helpt bij het halen van doelen

Optimaliseer uw direct mailings met Intermail’s Consultancy!

Hoe vaak gebeurt het niet dat het ontwerp van uw direct mailing resulteert in hogere (porti) kosten? Of dat u concessies moet doen aan vorm, materiaal of afwerking om de mailing überhaupt mogelijk te maken? Dergelijke teleurstellingen komen helaas vaak voor.

Het probleem ontstaat wanneer de uiteindelijke producent pas laat of helemaal niet wordt betrokken bij het ontwerpproces. Hier komt de consultancy van Intermail BV om de hoek kijken om u te helpen. Met onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van grafische technieken, kunnen we u bijstaan in het behalen van uw doelen. En natuurlijk ook met het realiseren van uw gewenste direct mail binnen het gestelde budget.

Waarom kiezen voor onze consultancy?

Het hebben van een partner die daadwerkelijk betrokken is bij het tot stand komen van uw direct mailing kan van onschatbare waarde zijn. Bij Intermail kunnen we een cruciale rol spelen in zowel het technische als het budgettaire aspect van uw project. Onze expertise stelt ons in staat om u te adviseren over de beste aanpak om uw mailing te realiseren. Uiteraard zonder onaangename verrassingen achteraf.

Laat ons met u meedenken!

Profiteer van onze consultancy en laat ons vanaf het begin meedenken in de ontwikkeling van uw mailing. Met onze diepgaande kennis van de branche weten we als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het succesvol versturen van een mailing. We kunnen u helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen en u voorzien van waardevol advies om uw doelen te bereiken.

Vertrouw op Intermail’s expertise!

Wanneer u samenwerkt met Intermail, kunt u rekenen op een professionele partner die zich inzet voor het succes van uw direct mailing. Onze consultancy service helpt u om efficiënter te werken en tegelijkertijd kosten te besparen. Met onze praktische aanpak en doelgericht advies kunt u erop vertrouwen dat uw mailingproject in goede handen is.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze consultancy u kan ondersteunen bij het behalen van optimale resultaten met uw direct mailings. Samen maken we uw direct mailings tot een groot succes!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte aan!