Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sealen

Wij sealen uw print en mail in alle soorten folies

Sealen met transparante of bedrukte folie

DM-specialist Intermail heeft een groot aantal machines voor couverteren om uw mailing mee te verpakken. Daarnaast beschikken we over zes productiestraten voor sealen. Hier voorzien wij uw direct mailing of magazine van transparante of bedrukte folie, in allerlei soorten en maten. Onze machines zijn zeer flexibel en kunnen vele bijlagen verwerken.

Toepassingen van sealen in folie

Uw direct mailing, magazine of tijdschrift komt prachtig tot zijn recht in een (semi-) transparante folie. De verzending is goed te zien en wekt direct de belangstelling van de ontvanger. Ook geeft een sealing een goede bescherming aan uw krant, folder, catalogus of brochure. De verzending is vochtvrij verpakt en is daarnaast goed bestand tegen vuil.

Soorten folie voor sealen

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het vochtvrij en aantrekkelijk verpakken van uw verzending. De specialisten van Intermail geven graag vakkundig advies bij het maken van de juiste keuze. Wat dacht u van:

  • Bedrukte folie: met uw logo of huisstijl
  • Transparante folie: direct zicht op uw mailing of magazine
  • Krimpfolie: uw zending strak en stevig verpakt
  • Metallic folie: voor een feestelijke verzending
  • Parelmoerfolie: ondoorzichtig met een mooie glans
 
Postal Care - Specials - Productie medewerker - PCR 50% | Intermail

Duurzame biofolie

Klanten vragen regelmatig om een sealing van hun verzending in plastic. Vooral de vraag naar biofolies neemt sterk toe. Dat is een goede, milieuvriendelijke ontwikkeling en draagt bij aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij hebben een breed aanbod aan mogelijkheden in duurzame vervangers van plastic folie. Daarbij gaat het zowel om biofolies als bio-based folies.

Lees meer over afbreekbare folie

Onze composteerbare folies zijn er in verschillende soorten. Elke soort heeft eigen kenmerken. De specialisten van Intermail adviseren u graag bij uw keuze.

Sealing voor uw DM?

Daag ons uit en ontwikkel samen met ons een direct mailing. Wij helpen u heel graag! Neem contact met ons op voor een afspraak.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte aan!