Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Postal care

Intermail kan u helpen bij het vinden
van de juiste weg en de beste methode

Postal care

In de afgelopen jaren hebben we een daling gezien in het aantal verzonden poststukken. Hoewel dit proces voorlopig zal blijven voortduren, zijn er gelukkig meerdere wegen die naar succes leiden. Postbedrijven reageren op deze ontwikkeling door hun dienstenaanbod te versoberen, maar er zijn nog steeds volop mogelijkheden om uw postverzendingen efficiënt en kosteneffectief te laten verlopen. Met Postal Care van Intermail bieden wij een oplossing

Portokosten vooraf onderzoeken

In de transparante en wereldwijde postmarkt kan het soms lastig zijn om de juiste weg te vinden en te bewandelen. Vaak worden de portokosten pas laat meegewogen in begrotingen bij het nemen van beslissingen, terwijl dit juist een van de grootste kostenposten is. Het is essentieel om internationale verzendingen goed te overwegen, zelfs als de mogelijkheden in Nederland beperkt lijken. Buitenlandse postverzenders kunnen namelijk verrassend scherpe portokosten bieden, wat aanzienlijke besparingen in tijd en geld kan opleveren. Bij het kiezen van een bepaalde campagne is het daarom verstandig om het porti-tarief grondig te onderzoeken.

Postal Care | Intermail

Drukwerk, afwerking en verzenden

Niet alleen de keuze van de verzender is belangrijk, maar ook hoe u met het drukwerk en de afwerking omgaat. Elke verspreider hanteert namelijk zijn eigen voorwaarden. Zelfs een klein foutje in de bedrukking kan leiden tot hogere portokosten. Bij Intermail BV begrijpen we dit belang en kunnen we u helpen bij het vinden van de juiste weg en de beste methode voor uw postverzendingen. Onze expertise stelt u in staat om tijd en kosten te besparen, terwijl u toch verzekerd bent van een kwalitatieve en efficiënte afhandeling van uw post.

De juiste weg met Postal Care

Vertrouw op ons om uw postale uitdagingen aan te pakken en uw postverzendingen op rolletjes te laten lopen. Samen zorgen we ervoor dat uw post met zorg wordt behandeld en op de juiste bestemming aankomt. Bij Intermail BV staan we voor u klaar met onze uitgebreide ervaring en toewijding om uw postzaken tot een succes te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen met uw postale behoeften.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte aan!