Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Beeldpersonalisatie

Verras een ontvanger met écht persoonlijke post

Ontdek de kracht van beeldpersonalisatie voor uw mailingcampagnes!

Beeldpersonalisatie is dé revolutionaire printtechniek waarmee u de aandacht trekt van uw ontvangers. Met deze unieke methode kunt u zorgvuldig geselecteerde foto’s in uw zending integreren. Hiermee bereikt u een ongekend persoonlijk niveau: uw mailing is namelijk speciaal op maat gemaakt voor elke individuele ontvanger!

Wat houdt beeldpersonalisatie precies in?

Stel u voor: u ontvangt twee brieven. Eén begroet u als ‘Geachte mevrouw Jansen’, terwijl de andere brief algemeen ‘Geachte klant’ gebruikt. Welke brief zou voor u persoonlijker aanvoelen? Ongetwijfeld de eerste! Maar we gaan nog een stap verder. Laten we aannemen dat uw database informatie bevat over mevrouw Jansen: ze rijdt in een rode Renault en heeft nieuwe winterbanden nodig. Met beeldpersonalisatie kan Intermail deze informatie omzetten in een onvergetelijke ervaring.

In de gepersonaliseerde brief voor mevrouw Jansen prijkt een foto van een rode Renault, precies hetzelfde model dat zij dagelijks voor haar deur heeft staan. De boodschap luidt: ‘Geachte mevrouw Jansen, komt u langs voor de winterbanden?’ Op dat moment beseft ze dat deze brief enkel en alleen voor haar bedoeld is. Haar verbondenheid met uw bedrijf groeit, en dat zorgt voor een blijvende indruk.

Maar wat als we mevrouw Van Veen erbij betrekken, die een witte BMW heeft? Met traditionele massamailings zou u dezelfde standaardbrief naar beiden sturen. Dat zou niet bijzonder indrukwekkend zijn, toch? Met beeldpersonalisatie wordt de brief voor mevrouw Van Veen echter voorzien van een foto van haar geliefde witte BMW. Zo voelt ook zij zich persoonlijk aangesproken en gewaardeerd.

Specials - Specificaties - Offerte informatie aanvragen | Intermail

Attentiewaarde

Het is bewezen dat beeldpersonalisatie een aanzienlijke impact heeft op de ontvangers. Het gaat verder dan het simpelweg vermelden van hun naam; het laat zien dat u hun voorkeuren en behoeften begrijpt en serieus neemt. Dit versterkt de relatie met uw klanten en vergroot de kans op een positieve respons op uw mailing.

Waarom beeldpersonalisatie essentieel is voor uw succes:

  1. Hogere attentiewaarde: Uw mailing springt direct in het oog door de unieke persoonlijke benadering.

  2. Diepere connectie: Ontvangers voelen zich speciaal en gewaardeerd, wat hun betrokkenheid vergroot.

  3. Verbeterde respons: Klanten zijn eerder geneigd te reageren op een boodschap die perfect op hen is afgestemd.

  4. Grotere impact: Uw merk blijft langer in het geheugen van de ontvangers hangen.

  5. Verhoogde conversie: Beeldpersonalisatie leidt tot meer conversies en uiteindelijk tot een groter succes van uw campagnes.

Transactiemail

Ook facturen, rekeningafschriften, pensioenoverzichten en andere administratieve en financiële documenten kunnen extra effect krijgen door personalisering met een beeld. Een groot voordeel van een papieren mailing is dat u uw complete database heel persoonlijk kunt benaderen. Een digitale mailing en telemarketeers worden hierin beperkt door wetgeving.

Meer weten over beeldpersonalisatie?

Ontdek vandaag nog de ongekende mogelijkheden van beeldpersonalisatie en laat uw mailingcampagnes opvallen in de massa. Intermail staat klaar om u te helpen uw klanten te verrassen en te overtuigen met deze baanbrekende printtechniek. Neem nu contact op met Intermail om meer te horen over alle mogelijkheden en toepassingen van beeldpersonalisatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte aan!