Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Financiële documenten

Transactiemail is bij ons in vertrouwde handen

Financiële documenten via transactiemail

Voor de ontvangers van financiële post en administratieve documenten is het van groot belang dat uw verzending met de meeste zorg is samengesteld. Verkeerde pagina’s in een envelop of een onjuiste adressering zorgen – terecht! – voor stress bij de ontvanger. Daarom stelt Intermail u graag gerust. De transactiemail die u aan ons toevertrouwt is bij onze ervaren specialisten en met je meest innovatieve technieken in heel goede handen.

Voorbeelden van financiële documenten

Dagelijks produceren en verzenden wij veel privacygevoelige administratieve post. Denk bijvoorbeeld aan facturen en betalingsherinneringen, aanmaningen, bankafschriften, loonstroken en jaaropgaven. Maar ook vertrouwelijke informatie zoals (WOZ-)aanslagen, pensioenoverzichten, prolongaties en polissen. Zulke belangrijke documenten vragen om extra aandacht en zorg en die geven wij graag.

Specialist in transactiemail

Met onze hoogwaardige apparatuur en specialistische kennis bedienen wij u optimaal wanneer het gaat om het secuur printen en verzenden van transactiemail. Intermail is ISO-gecertificeerd en de productie van transactiepost monitoren wij via onze closed loop systemen.

Productiecapaciteit | Intermail

Meer transactiemail?

Lees meer over onze dienstverlening rond transactiemail. Maakt u graag gebruik van acceptgiro’s? Of verstuurt u uw administratieve documentatie via kettingformulieren? Dan gaan wij graag met u in gesprek. Neem vandaag nog contact op met ons, of vraag direct uw offerte aan.

Contact opnemen

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze mensen staan altijd voor u klaar. We laten u graag zien waar Intermail het verschil maakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte aan!