Ga naar de inhoud
Search
Close this search box.

ISO certificering

ISO certificering levert een positief bedrijfsimago op.
Zowel nationaal als internationaal.

ISO Certificering bij Intermail: kwaliteit en klanttevredenheid voorop!

Bij Intermail hechten we enorm veel waarde aan kwaliteit, efficiëntie en klanttevredenheid. Daarom zijn we trots op onze ISO certificeringen, namelijk ISO 9001, 14001 en 27001. Deze internationaal erkende normen zijn essentieel voor het verbeteren van onze bedrijfsprocessen en het waarborgen van de hoogste kwaliteitsstandaarden. We streven er dagelijks naar om onze dienstverlening te optimaliseren en te voldoen aan de verwachtingen van onze gewaardeerde klanten.

Wat is ISO en waarom is het belangrijk?

ISO staat voor International Organization for Standardization, en het stelt internationale normen vast om uniformiteit en duidelijkheid te bevorderen. Het helpt bedrijven over de hele wereld om hun processen efficiënter te organiseren en kosten te besparen. ISO certificering is haalbaar voor elk bedrijf, ongeacht de omvang of sector, en het biedt tal van voordelen.

ISO logo gecombineerd | Intermail

Voordelen van ISO certificering bij Intermail

Door middel van ISO certificering kunnen we belangrijke processen in kaart brengen en optimaliseren. Dit stelt ons management in staat om onze organisatie effectiever te sturen en onze diensten te verbeteren.

  • Onze structuren en processen worden duidelijk en transparant voor de hele organisatie, waardoor de betrokkenheid van medewerkers wordt vergroot. Dit draagt bij aan een positieve werksfeer en vermindering van ziekteverzuim.
  • Efficiëntie is een speerpunt bij Intermail, en door ISO certificering kunnen we kostenbesparingen realiseren en eventuele problemen tijdig opsporen en oplossen.
  • Klanttevredenheid staat bij ons centraal, en we werken er continu aan om onze service te optimaliseren en onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.
  • Met onze ISO certificeringen genieten we van een positief bedrijfsimago, zowel nationaal als internationaal, waardoor we een voorsprong hebben op de concurrentie.

Meer weten over onze ISO certificeringen?

Onze toegewijde teamleden staan klaar om u alles te vertellen over de voordelen en het belang van onze ISO certificeringen. Als u meer wilt weten over de verschillende certificeringen van Intermail, kunt u hier klikken voor meer informatie.

Voor persoonlijk contact en een heldere uitleg kunt u ons altijd bellen. We staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen met al uw direct mail en transactiemail behoeften. Bij Intermail zorgen we voor topkwaliteit en een uitstekende klantenservice!

 

Contact opnemen

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze mensen staan altijd voor u klaar. We laten u graag zien waar Intermail het verschil maakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte aan!