Ga naar de inhoud
Search
Close this search box.

Paperseal

Milieuvriendelijke paperseal: duurzaamheid in stijl

Bij Intermail vinden we het milieu heel belangrijk en daarom introduceren we met trots onze milieuvriendelijke paperseal van maar 42 gram. Een innovatieve oplossing die niet alleen de impact op het milieu vermindert, maar ook een luxe en handige manier biedt om documenten te bundelen en zo te kunnen verzenden.

Duurzaamheid in de kern

Onze paperseal is vervaardigd met oog voor duurzaamheid. Gemaakt van milieuvriendelijk materiaal. Hierdoor biedt het een uitstekend alternatief voor traditionele verpakkingsmethoden. Het gebruik van paperseal draagt bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk, omdat het materiaal biologisch afbreekbaar is en geen schadelijke stoffen afgeeft tijdens het productieproces.

Langdurige opslag

Eén van de unieke kenmerken van onze paperseal is de mogelijkheid om documenten langdurig te kunnen bewaren. In tegenstelling tot biofolie, dat zo’n twee jaar meegaat, behoudt paperseal zijn kwaliteit gedurende langere perioden. Dit maakt het ideaal voor poststukken die op verschillende tijdstippen worden verstuurd. Ook dit draagt bij aan een duurzame oplossing die ook op termijn van waarde is voor uw organisatie.

Paperwrap QR code | Intermail

QR-code functionaliteit

Met de inzet van QR-codes in het proces zorgen we voor veilige informatieoverdracht. Met deze technologie kunnen privacygevoelige documenten verzameld en vervolgens verstuurd worden in één paperseal. Dit is uiteraard volledig geautomatiseerd en zorgt dat de gegevens niet in verkeerde handen terechtkomen of al leesbaar zijn voor levering. Dit biedt de kans een beveiligde en efficiënte manier om vertrouwelijke informatie te delen.

Luxe bundeling

Naast milieuvriendelijke en functionele aspecten biedt paperseal dus ook een luxe uitstraling. Het is een eenvoudige manier om documenten te bundelen en te presenteren, waardoor een professionele en verzorgde indruk ontstaat. Of het nu gaat om zakelijke rapporten, marketingmateriaal of andere documenten, paperseal voegt een vleugje klasse toe aan uw presentatie.

Conclusie

Kies voor onze milieuvriendelijke paperseal voor een duurzaam, luxe en efficiënt alternatief voor traditionele verpakkingsmethoden en biofolies. Door te investeren in deze innovatieve oplossing draagt u niet alleen bij aan een groenere planeet, maar versterkt u ook de uitstraling van uw merk. Ontdek de mogelijkheden van paperseal en maak een positieve impact op uw bedrijf en het milieu.

Contact opnemen

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze mensen staan altijd voor u klaar. We laten u graag zien waar Intermail het verschil maakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte aan!