Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tikkie QR – iDEAL QR – Overschrijving QR

Snel en eenvoudig betalen met QR

Intermail QR

Een direct mailing uitsturen en onmiddellijk het resultaat hiervan merken in een groeiende bankrekening. Hoe mooi is dat? Toekomstmuziek, zegt u? Welnee, dat kan nu met een unieke, gepersonaliseerde QR-code verwerkt in uw mailing. Hiermee combineert u heel eenvoudig online betaalgemak met de hoge aandachtswaarde van direct mail. Of u nu een abonnement wilt verkopen, of een product onder de aandacht wilt brengen, of u zoekt nieuwe donateurs voor uw goede doel; met onze gepersonaliseerde QR-codes merkt u direct resultaat.

Snel en eenvoudig betalen

Intermail QR maakt het mogelijk om ontvangers van uw direct mailing via hun eigen smartphone snel en eenvoudig te betalen. Of het nu gaat om een Tikkie of een andere betaalverzoekjes-app, een betaling via iDEAL, een eenmalige of een periodieke machtiging: het kan allemaal. Tegenwoordig heeft ruim 90% van de Nederlanders een smartphone en dat biedt nieuwe kansen.

U kunt Intermail QR op verschillende manieren inzetten voor direct mail:

  • Betalingen en donaties via Tikkie of een andere betaalverzoekjes-app
  • Een eenmalige machtiging
  • Een periodieke of doorlopende machtiging
  • Een betaling via iDEAL
QR Direct Mail | Intermail

Intermail QR-code scannen

De QR-code kunt u scannen met uw smartphone. Android-telefoons kunnen QR-codes scannen via Google Lens of een aparte QR-reader. Een QR-code is nog redelijk nieuw en onbekend onder consumenten. Neemt u daarom een uitleg op in het ontwerp van de direct mailing.

Na het scannen komen klanten op een pagina terecht waar meer informatie staat over uw aanbieding, het goede doel, uw producten of de vereniging waarvoor u contributie vraagt.

Betalen via Intermail QR

De pagina waar de QR-code heen leidt, behoort toe aan uw bedrijf, vereniging of instelling. Hier geeft u meer informatie over het doel van de betaling. Zo kan uw klant in een vertrouwde omgeving akkoord geven op de betaling. Dat doen ze als volgt:

  • Scan uw QR-code met uw smartphone
  • Voer het bedrag van uw betaling in
  • Vul uw naam, adres en woonplaats in *
  • Geef akkoord op de betaling
  • Bekijk het bedank-gifje of bedankpagina van de organisatie

*) Deze stap is optioneel, maar noodzakelijk als een leveringsadres vereist is.

Zelf proberen?

Wilt u zelf proberen hoe een betaling in z’n werk gaat? Ga dan naar: imqr.nl

Intermail QR via een betaalverzoekjes-app

Een betaalverzoekjes-app zoals Tikkie biedt een ontvanger van uw direct mailing de mogelijkheid snel, veilig en gemakkelijk te betalen via iDEAL. In oktober 2019 verrichtten al zes miljoen gebruikers betalingen via Tikkie, de populairste betaalverzoekjes-app op dit moment. Met de Intermail QR-tool is het eenvoudig om eventueel een actieperiode in te stellen waarin de QR-code actief is.

U kunt een leden- of klantennummer toevoegen aan het databestand. Door dit nummer te koppelen aan een betalingskenmerk, zorgt Tikkie ervoor dat niet alleen een naam op het afschrift staat, maar ook wie er heeft gedoneerd of betaald. Dat geeft u een inzichtelijke administratie.

Ook het instellen van een minimumbedrag is mogelijk. Bij een donatie van € 0,50 wordt het bedrag dan automatisch gewijzigd naar bijvoorbeeld € 1,-.

Intermail QR voor een eenmalige machtiging

Biedt u producten aan via uw direct mailing en wilt u dat klanten via een eenmalige machtiging betalen? Dan kiest u voor deze variant. Een eenmalige machtiging heeft als voordeel voor klanten dat ze de betaling binnen 56 dagen kunnen terugboeken, bijvoorbeeld als zij hun bestelling niet ontvangen. Dat is anders dan een iDEAL-betaling. Een betaling via iDEAL kan een betaler niet terugboeken.

Intermail QR voor een doorlopende machtiging

Wilt u een abonnement verkopen op uw product of dienstverlening, dan kunnen klanten deze afnemen via een QR-code op uw direct mailing. Zij maken een keuze uit uw aanbod, scannen de code en bevestigen de periodieke machtiging van hun voorkeur.

Intermail QR voor een iDEAL betaling

U kunt klanten via een betaalverzoekje laten betalen, of rechtstreeks naar iDEAL laten gaan. Dat is net zo veilig, vertrouwd en snel. Onze medewerkers nemen graag met u door welke manier van betalen via Intermail QR het best aansluit bij uw wensen.

Kosten

Campagne kosten

Intermail berekent éénmalig opstartkosten. Daarna zijn er kosten per mailing voor het opmaken van een campagne en het personaliseren van de QR-codes.

Transactiekosten

Voor de kosten van de financiële transactie per betaling neemt u contact op met uw bank voor een actueel overzicht.

Meer informatie?

Wilt u Intermail QR toepassen in uw direct mail-campagne? Neem dan contact op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte aan!