Ga naar de inhoud
Search
Close this search box.
De transactiemail specialist | Intermail

Wij hebben alle apparatuur en kennis in huis om u optimaal te bedienen

Transactiemail

Het veilig produceren en versturen van transactiemail – dus administratieve en financiële documenten – via de post, is iets dat zwaar weegt. Het gaat tenslotte om de bescherming van persoonsgegevens. Bij Intermail staan we voor veilige, vlotte en betrouwbare service voor het produceren en verzenden van uw belangrijke transactiemail. Wij begrijpen dat de bescherming van persoonsgegevens een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt wanneer het gaat om het printen en versturen van financiële en administratieve documenten via de post.

Wat houdt transactiemail precies in?

Bij transactiemail kunnen we al uw financiële en administratieve documentatie zorgvuldig printen, sealen en klaarmaken voor verzending per post. Deze documenten bevatten vaak gevoelige en persoonlijke informatie, dus we behandelen elke productie met de grootste zorg en aandacht. U kunt erop vertrouwen dat elke transactiepost die wij verzenden, voorzien is van de juiste en accurate informatie voor de geadresseerde.

Productiecapaciteit | Intermail

ISO-certificering voor maximale zekerheid

Onze ISO-certificaten zijn een bewijs van ons toegewijde security management en beveiligde verbindingen, waardoor we uw gevoelige informatie veilig kunnen toevertrouwen aan de geprinte postverzendingen.

Closed loop voor volledige controle

Met behulp van onze gesloten loop-systemen volgen we het volledige productieproces op de voet. Vanaf het eerste printje tot aan het aanleveren van de laatste envelop voor verzending, monitoren we uw documenten nauwkeurig met behulp van QR-codes. Hierdoor garanderen we dat elke verzending de juiste informatie bevat, zelfs als de inhoud en het volume per envelop verschillen.

Alles in huis voor transactiemail

Bij Intermail beschikken we over alle benodigde apparatuur en expertise om u optimaal van dienst te zijn bij het veilig en nauwkeurig printen en verzenden van transactiemail. Onze data-medewerkers, printer-operators en projectbegeleiders zijn allen gespecialiseerd in het zorgvuldig omgaan met deze producties, zodat u met een gerust hart uw belangrijke documenten aan ons kunt toevertrouwen.

Meer informatie over transactiemail?

Ontdek meer over onze dienstverlening met betrekking tot het verzenden van uw financiële documenten via transactiemail. Verstuurt u momenteel uw administratieve documentatie via kettingformulieren? Of maakt u graag gebruik van acceptgiro’s? Wij staan klaar om met u in gesprek te gaan en een oplossing op maat te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Bij Intermail staan we graag voor u klaar.

Contact opnemen

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze mensen staan altijd voor u klaar. We laten u graag zien waar Intermail het verschil maakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte aan!