Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het bedrijf

Sinds 1968 uw partner in Print & Mail

Ontdek het complete mailtraject met Intermail in Nieuw-Vennep!

Bij Intermail in Nieuw-Vennep nemen we voor talloze klanten het volledige mailtraject uit handen. Vanaf de voorbereiding tot en met het daadwerkelijk ter post bezorgen. Onze kernactiviteiten omvatten bestandsverwerking, full color inkjet- en laserprinting op rol en vellen, nauwkeurig snijden en vouwen, en couverteren tot en met formaat C4 van geavanceerde documenten. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het adresseren en (folie)verpakken van magazines, periodieken en tijdschriften. Met ruim 50 jaar ervaring en een gezonde financiële basis, tonen we trots een gestage groei in omzet en productiemiddelen. Hierdoor hebben we ons ontwikkeld tot een van de toonaangevende spelers op de Nederlandse markt. Zowel voor direct mail en transactiemail.

Jaarlijks verwerken we meer dan 200 miljoen mailstukken voor onze klanten, en dit doen we met een team van bijna 90 gedreven medewerkers.

Intermail BV in Nieuw-Vennep: twee vestigingen, één missie

Bij Intermail BV in Nieuw-Vennep hebben we het geluk te beschikken over twee vestigingen. Hier kunt u alvast een kijkje nemen en de bedrijvigheid aanschouwen. Dankzij onze ruime ervaring en brede expertise zijn we uitgegroeid tot het vooraanstaande print & mail bedrijf dat we vandaag de dag zijn. De voortdurende groei in de afgelopen jaren heeft ons geïnspireerd om actief te blijven en onze activiteiten uit te breiden. Dit leidde tot de noodzaak van een grotere vestiging, aangezien uitbreiden aan de Westerdreef niet haalbaar bleek. Het resultaat was ons moderne en nieuwe pand aan de Pesetaweg. Bij Intermail blijven we voortdurend op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt, zodat we u optimaal kunnen adviseren en van dienst kunnen zijn.

Expertise van Intermail

Intermail BV is een bedrijf dat zich volledig heeft toegelegd op offline transactie– en direct mail. In het kort betekent dit dat vrijwel alle gepersonaliseerde communicatie op papier door Intermail verzorgd kan worden. Of het nu gaat om een eenvoudige brief in een envelop, een complex samengestelde mailing, een gevoelig Uniform Pensioen Overzicht, of iets anders, bij Intermail is het allemaal mogelijk. Onze expertise stelt ons in staat om een breed scala aan mailings en documenten met precisie te verwerken en verzenden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Intermail te bieden heeft voor uw specifieke behoeften? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te adviseren en samen met u te kijken hoe we uw print- en mailbehoeften op de meest efficiënte en professionele manier kunnen vervullen. Bij Intermail geloven we in het leveren van hoogwaardige diensten die het verschil maken voor uw bedrijf!

Contact opnemen

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze mensen staan altijd voor u klaar. We laten u graag zien waar Intermail het verschil maakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte aan!