Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Couverteren

Couverteren:
enveloppen vullen met uw verzending

Efficiënt couverteren van uw mailings met Intermail

Intermail zorgt ervoor dat uw mailing moeiteloos wordt gevouwen en verpakt in de juiste enveloppen. Met behulp van onze geavanceerde machines gebeurt dit automatisch en in hoog tempo, waardoor uw verzending binnen korte tijd klaar is voor verzending. Heeft u liever dat de mailing gesealed wordt en in folie wordt verpakt? Geen probleem! Als experts in Direct Mail (DM) zijn we graag uw betrouwbare gesprekspartner, ook als het gaat om het sealen van mail.

Elke mailing perfect gecouverteerd

Of uw direct mail nu bestaat uit alleen een brief of meerdere bijlagen, wij vouwen alles moeiteloos in de juiste omslag. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het couverteren van transactiemail. Hierbij gaat het om vertrouwelijke, privacygevoelige documenten zoals loonstroken, jaaropgaven en facturen. Door deze automatisch te laten insteken in een envelop, die wij vervolgens ook sluiten, blijft de privacy van ontvangers optimaal beschermd. Wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn ISO-gecertificeerd, dus u kunt op ons vertrouwen voor een foutloze afhandeling.

Diverse mogelijkheden voor enveloppen

Bij Intermail bieden we verschillende opties voor enveloppen. Desgewenst kunnen we uw enveloppen bedrukken met een afbeelding naar keuze, bijvoorbeeld met uw logo, een afbeelding of een opvallende kleur. Zo valt uw mailing extra op en trekt het de aandacht van de ontvangers. We beschikken over veelgebruikte envelopformaten om uw verzending perfect te couverteren. Overleg met onze specialisten om de meest geschikte envelop voor uw mailing te vinden en vraag uw persoonlijke offerte aan.

Medewerker technische dienst - Home | Intermail

Zet Intermail in voor een succesvolle mailing

Bij Intermail staan we klaar om uw mailing tot een succes te maken. Wilt u weten wat onze tarieven zijn? Vraag dan vrijblijvend uw offerte aan. Heeft u liever eerst een persoonlijk gesprek om uw wensen en mogelijkheden te bespreken? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder en staan garant voor een vlekkeloze couverteerservice!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte aan!