Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Closed Loop

Onze systemen zorgen ervoor dat uw productie middels QR-codes wordt gevolgd en gemeten

Ontdek de efficiëntie van Closed Loop voor nauwkeurige en gepersonaliseerde mailings!

Bij het versturen van belangrijke documenten, zoals polisoverzichten, is het van cruciaal belang dat de ontvanger het complete pakket ontvangt en dat alle documenten persoonlijk op hem of haar zijn afgestemd. Bij Intermail begrijpen we dat volledig. Dagelijks produceren we talloze Uniforme Pensioen Overzichten (UPO’s), een complex proces dat uiterste precisie en zorgvuldige controles vereist. Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing: onze Closed Loop systemen.

Met onze Closed Loop systemen bent u verzekerd dat elke mailing tot in de puntjes klopt. Of het nu gaat om polisoverzichten, UPO’s of andere belangrijke documenten, wij garanderen dat elke envelop exact de juiste informatie bevat voor de specifieke ontvanger.

Waarom kiezen voor onze Closed Loop oplossing?

  1. Ongeëvenaarde nauwkeurigheid: Dankzij onze geavanceerde technologie en grondige controles kunnen we fouten tot een absoluut minimum beperken. Zo ontvangt elke ontvanger alleen relevante en persoonlijke documenten.

  2. Efficiëntie in complexe producties: Het produceren van UPO’s en andere soortgelijke documenten is een uitdagende taak. Onze Closed Loop systemen zorgen ervoor dat het gehele proces gestroomlijnd verloopt en elke mailing op tijd en correct de deur uitgaat.

  3. Personalisatie op maat: Met Closed Loop kunnen we elke mailing volledig personaliseren. Zo ontvangt elke klant precies die informatie die voor hem of haar relevant is, wat resulteert in een verhoogde betrokkenheid en klanttevredenheid.

  4. Betrouwbare garantie: Onze Closed Loop systemen bieden een betrouwbare garantie dat elke stap in het proces, van productie tot verzending, nauwgezet wordt gecontroleerd. U kunt erop vertrouwen dat uw belangrijke post in goede handen is.

Bij Intermail geloven we in maatwerk en klanttevredenheid. Onze Closed Loop systemen zijn speciaal ontworpen om uw mailings vlekkeloos te laten verlopen en uw klanten de beste ervaring te bieden. Of u nu polisoverzichten, UPO’s of andere documenten verstuurt, wij zorgen ervoor dat elk detail klopt en uw boodschap duidelijk overkomt.

Closed loop - Junior DTP / Data-specialist | Intermail

Houd uw mailings perfect bij met QR-codes!

Onze geavanceerde systemen zorgen ervoor dat uw productie gedurende het hele proces wordt gevolgd en nauwkeurig wordt gemeten, allemaal dankzij slimme QR-codes. Bij Intermail kunnen we met trots garanderen dat elke mailing de juiste informatie bevat, zelfs als de inhoud en het volume per envelop verschillen. Met behulp van uitgebreide rapportages kunnen we aantonen dat alle documenten daadwerkelijk in de enveloppen zijn gestopt en verzonden. U kunt er dus op vertrouwen dat uw mailing 100% compleet is.

Hoe werkt het?

Onze efficiënte systemen maken gebruik van QR-codes om elke stap in het productieproces te volgen. Van het samenstellen van de mailing tot het verzegelen van de enveloppen, elke handeling wordt gescand en geregistreerd. Dit garandeert dat elke envelop de juiste documenten bevat, specifiek afgestemd op de ontvanger.

Gepersonaliseerde mailings zonder zorgen

Bij Intermail begrijpen we hoe belangrijk het is om gepersonaliseerde mailings foutloos te verzenden. Met onze QR-codes kunt u erop vertrouwen dat elke ontvanger de juiste informatie ontvangt, op maat gemaakt voor hun behoeften. Of het nu gaat om individuele polisoverzichten, aanbiedingen of gepersonaliseerde correspondentie, ons systeem zorgt voor een feilloze afhandeling.

Volledige controle met gedetailleerde rapportages

We weten dat u volledige controle wilt hebben over uw mailings. Daarom stellen we uitgebreide rapportages op die aantonen dat elke stap in het proces nauwkeurig is uitgevoerd. U krijgt inzicht in welke documenten zijn verstuurd en naar wie, zodat u met een gerust hart kunt vertrouwen op de volledigheid van uw mailing.

Vertrouw op Intermail voor foutloze mailings

Onze jarenlange ervaring en geavanceerde technologie maken ons dé partner voor betrouwbare mailings. Met onze QR-code tracking en rapportages kunt u er zeker van zijn dat uw mailings altijd compleet en accuraat zijn. Dit bespaart u niet alleen tijd en moeite, maar zorgt er ook voor dat uw boodschap effectiever wordt overgebracht.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw mailings naar een hoger niveau kunnen tillen met behulp van QR-codes en onze professionele service. Vertrouw op Intermail voor een foutloos en gepersonaliseerd mailingproces!

Contact opnemen

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze mensen staan altijd voor u klaar. We laten u graag zien waar Intermail het verschil maakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte aan!