Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Specificaties

Wij hebben alle apparatuur en kennis in huis om u optimaal te bedienen

Aanlever specificaties

Tegenwoordig is het verzenden en ontvangen van data gebonden aan diverse voorzorgsmaatregelen. Dat draagt bij aan de zekerheid dat uw privacygevoelige data op verantwoorde wijze wordt behandeld. Daarom heeft Intermail bv voor u de specificaties in onze voorwaarden vermeld. Wel zo makkelijk en volledig. Mocht u toch vragen hebben of er niet helemaal uitkomen? Belt u ons gerust!

Download hier onze data aanleverspecificaties.

Technische specificaties full color inkjet

Intermail beschikt over een ‘state of the art’ inkjet machine van Océ. De Colorstream 3200. Deze moderne full color printtechniek vraagt om een moderne aanpak als het gaat om data- en digitale informatieoverdracht. Bijgaande informatie is dan ook cruciaal voor een optimaal proces en een mooi product.

Download hier de technische full color inkjet specificaties.

Offerte aanvraag

Wij zijn u graag behulpzaam bij het aanvragen van een offerte. Onderstaand formulier neemt u mee langs alle relevante zaken voor een correcte aanbieding. Zo kunt u niets vergeten.

Vul in en u krijgt van ons een passende aanbieding!

Contact opnemen

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze mensen staan altijd voor u klaar. We laten u graag zien waar Intermail het verschil maakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte aan!