Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Data services

Het succes van een direct mailing wordt voor 70% bepaald door de kwaliteit van de data

Data Services: De sleutel tot een succesvolle Direct Mailing

Binnen de DM-cyclus biedt Intermail BV een uitgebreid scala aan data services, met de focus op dataverwerking en -bewerking, en de productie van direct mailings in elke gewenste vorm en variant. Al onze diensten worden in-house uitgevoerd, ondersteund door een eigen state-of-the-art machinepark. Onze compacte organisatie maakt ons groots in onze aanpak en stelt ons in staat om snel en uiterst flexibel te opereren, terwijl we volledige controle behouden over de kwaliteit en planning.

De cruciale rol van kwalitatieve data

Het succes van een direct mailing wordt voor maar liefst 70% bepaald door de kwaliteit van de data. Bij Intermail BV begrijpen we het belang hiervan als geen ander. Onze dataspecialisten staan klaar om u te ondersteunen bij het verwerken en bewerken van uw adressenbestand. Onze uitgebreide data services omvatten onder andere:

  • Adressen zoeken, indien nodig
  • Doelgroepen segmenteren om uw mailing effectiever te richten
  • Selecteren van kansrijke adressen binnen elke doelgroep
  • Valideren en verrijken van uw adressenbestand voor een optimale datakwaliteit
  • Ontdubbelen en muteren van adressen om dubbele post te voorkomen
Meldplicht datalek - Vacatures bij Intermail | Intermail

Maatwerk en persoonlijke aanpak

Bij Intermail BV geloven we in maatwerk en een persoonlijke aanpak. Onze dataspecialisten werken nauw met u samen om uw specifieke wensen en doelstellingen te begrijpen. Met hun expertise en ervaring adviseren ze u graag over de beste strategie om uw direct mailing tot een succes te maken.

Volledige controle en flexibiliteit

Het hebben van al onze data services in eigen beheer stelt ons in staat om volledige controle te houden over het hele proces. Hierdoor kunnen we snel schakelen en uiterst flexibel opereren, zodat we aan uw planningseisen kunnen voldoen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Vertrouw op Intermail BV voor een feilloze data verwerking en een succesvolle direct mailing. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze data services uw direct mailings naar een hoger niveau kunnen tillen. Samen maken we uw campagne tot een groot succes!

Contact opnemen

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze mensen staan altijd voor u klaar. We laten u graag zien waar Intermail het verschil maakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte aan!