Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Retail oplossing full color inkjet

De nieuwste technieken vindt u bij Intermail

Retail oplossingen full color inkjet

In de afgelopen jaren heeft de printer technologie een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Waar men vroeger moest kiezen tussen drukwerk zonder variabiliteit of een laserprinter met variabele mogelijkheden, zijn er nu retail oplossingen die beide combineren zonder concessies te doen aan de drukkwaliteit. Met behulp van de nieuwste inkjet technologie kunnen we bij Intermail bv hoogwaardig, variabel drukwerk in full color aanbieden.

Hoge resolutie en hyper gepersonaliseerde drukwerk

Ervaar hoge resolutie en hyper gepersonaliseerd drukwerk van de hoogste kwaliteit. Onze geavanceerde inkjet printers zijn in staat om zowel tekst als afbeeldingen in kleur variabel per document af te drukken. Uiteraard op mooi papier, rechtstreeks vanaf de rol. Dit opent de deur naar ongekende mogelijkheden voor persoonlijke 1-op-1 aanbiedingen. Stelt u zich eens voor hoe krachtig het is om een volledig op de specifieke consument afgestemde folder te creëren. Of een kortingsactie waar elke coupon een 100% uniek aanbod bevat dat ook nog eens gemeten kan worden door het scannen van codes. Met onze full color inkjet oplossing bent u in staat om mooie en uiterst effectieve producten te creëren. Producten die uw klanten en relaties zeker zullen waarderen.

Retail oplossingen middels full colour inkjet Home - Oplossingen | Intermail

Mooie en effectieve producten

In samenwerking met onze partners kunnen wij u verrassen met een scala aan prachtige en effectieve producten die uw klanten zullen aanspreken. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos, maar het is verstandig om een vrijblijvende afspraak met ons te maken, zodat we samen kunnen bespreken wat het beste bij uw wensen en behoeften past. Ons team staat klaar om u te adviseren en op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij uw bedrijf.

Vrijblijvende afspraak of contact

Wacht niet langer en neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Ontdek hoe onze Retail oplossing met full color inkjet technologie uw marketinginspanningen naar een hoger niveau kan tillen. Bij Intermail bv staan we voor u klaar om uw ideeën werkelijkheid te maken en uw retailcampagnes te transformeren met hyper gepersonaliseerd drukwerk.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte aan!