Ga naar de inhoud
Search
Close this search box.

Certificaten

Wij hebben alle apparatuur en kennis in huis om u optimaal te bedienen

Certificaten

Door de jaren heen wordt steeds duidelijker dat de moderne bedrijfsvoering zich blijvend moet aanpassen. Dit komt mede door de trends en wijzigende voorwaarden in onze samenleving. We kennen allemaal de gevoeligheid als consument en burger waar het gaat om milieu, veiligheid en omgang met onze persoonlijke gegevens. We willen dat zorgvuldig wordt omgesprongen met alles wat ons leefgebied kan raken. Intermail bv beseft zich dat terdege. En we doen er alles aan om te voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Daarom zijn wij al jaren bezig met onze ISO certificeringen. Op dagelijkse basis zijn wij bezig met het voldoen aan de wet- en regelgeving en ons beleid richten wij in op basis van de afspraken die er zijn rond onze ISO Certificeringen.

ISO certificaten Intermail

Graag leggen wij u in het kort uit welke certificaten Intermail BV heeft gehaald en waar ze voor staan:

Certificaten | BV_Cert_ISO_9001-colour-768x355 | Intermail

ISO 9001:

Dit certificaat zorgt er voor dat wij als bedrijf onze bedrijfsprocessen zodanig hebben ingericht dat we met onze organisatie onze hoog gewaardeerde klanttevredenheid kunnen bereiken en vasthouden. De transparantie van onze processen, de communicatie en alle interne bedrijfsprocessen zijn er nu op gericht een zeer goede, veilige en prettige samenwerking tot stand te brengen en dit zo te houden, voor nu en in de toekomst.

Certificaten | BV_Cert_ISO14001-768x355 | Intermail

ISO 14001:

In dit certificaat ligt vast hoe ons bedrijf de processen inricht. Met minimale effecten op ons milieu. Dit gaat ons allen aan het hart. En wij voelen ons dan ook verplicht om alles wat binnen onze mogelijkheden ligt, ten dienste van het milieu in te richten. De geïnventariseerde milieu-aspecten die op onze dienstverlening van toepassing zijn hebben we aan de voorwaarden van ISO 14001 gekoppeld. Zodoende dat een optimale verhouding van belasting en besparing volgt.

Certificaten | logo-27001-768x395 | Intermail

ISO 27001:

Elke dag werken wij met vertrouwelijke gegevens van onze opdrachtgevers. Dat vereist een goede security-aanpak om ervoor te zorgen dat u zich veilig voelt als het gaat om borging van deze gegevens in ons proces. Ter controle op deze veilige behandeling heeft ISO een standaard ontwikkeld. Met trots kunnen wij u vertellen dat wij aan deze eisen voldoen. Alle bedrijfsprocessen, alle infrastructuur, ICT apparatuur ICT security èn software voldoen aan de meest recente voorwaarden van de geldende Privacywetgeving en dus tevens ISO 27001.

FSC Keurmerk & FIRA:

Wij nemen graag onze verantwoordelijkheid als het gaat om onze aarde. Binnen de mogelijkheden die er voor ons zijn doen we het maximale om de impact om het milieu te verkleinen en afval zodanig te scheiden dat er minimale belasting voor het milieu optreedt. Zo zijn wij o.a. lid van FIRA. Het FIRA Platform is een digitaal register waar bedrijven (leveranciers) hun MVO-prestaties zichtbaar maken aan klanten (inkopers). FIRA verifieert en geeft de informatie weer in een overzichtelijke MVO Scorecard.

Fira-certificering-300x215 | Intermail

Het drukwerk wat wij voor onze opdrachtgevers inkopen is in principe altijd van het FSC Keurmerk. Wij vinden het logisch en verstandig om zorgvuldig om te gaan met onze globale bosvolumes, daarom is het gebruik van FSC papier voor ons een logische stap.

CO2 neutrale postbezorging PostNL

Jaarlijks bekijkt PostNL de CO2-uitstoot van haar leveranciers. PostNL hanteert uiteraard strenge criteria. Als je aan de criteria voldoet dan kom je in aanmerking voor het behalen van het certificaat. Dit certificaat heet CO2 Neutrale Postbezorging. Intermail voldoet aan deze criteria.

CO2-neutrale-postbezorging-Intermail-2023-pdf-724x1024 | Intermail

Contact opnemen

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze mensen staan altijd voor u klaar. We laten u graag zien waar Intermail het verschil maakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte aan!