Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.
De DM specialist | Intermail

Intermail, de specialist
op het gebied van DM

Direct Mail: De kracht van persoonlijke verzendingen

Wie kent het niet? Geadresseerde of ongeadresseerde post die met regelmaat op de mat valt. Achter het produceren van een effectieve en gepersonaliseerde verzending met direct mail gaat echter veel meer schuil dan men vaak denkt. Het vereist niet alleen het zorgvuldig produceren van materialen, maar ook het nauwkeurig aanbrengen van persoonlijke gegevens. Daarnaast is het essentieel om deze direct mailing op de meest efficiënte wijze aan te bieden bij de postverzender, zodat u het optimale resultaat behaalt.

Succesvolle Direct Mailing

Bij Intermail BV begrijpen we als geen ander wat er komt kijken bij een succesvolle direct mailing. Met een schat aan ervaring, kennis en mogelijkheden onder ons dak, kunnen we u voorzien van de meest geschikte productiewijze voor uw specifieke behoeften. Het is ons doel om dit alles te realiseren tegen de laagst mogelijke (porto)kosten, zonder concessies te doen aan de afgesproken planning en kwaliteit. Het mag vanzelfsprekend lijken, maar het is van onschatbare waarde om te kunnen vertrouwen op een bedrijf dat al deze facetten tot in de puntjes beheerst en uw project tot een bevredigend einde brengt. Gelukkig kunnen wij u precies dat bieden.

Betrouwbare DM partner

Vanaf 1968 zijn wij actief in de wereld van Direct Mail en hebben we ons bewezen als betrouwbare partner. Met onze geavanceerde printtechnieken kunnen we materialen van topkwaliteit produceren en perfect afwerken. Het personaliseren van uw mailing wordt door ons gerealiseerd met behulp van diverse technieken, waardoor elke ontvanger een persoonlijke touch ervaart. En last but not least, het verpakken en bezorgen van uw mailing is voor ons ‘gesneden koek’. U kunt erop vertrouwen dat uw direct mailing in goede handen is bij Intermail BV.

Direct Mail - Aanpassing code Postfilter | Intermail

Download onze Whitepaper over DM

Benieuwd naar de kracht van Direct Mail en hoe dit uw bedrijf kan laten groeien? Vul hieronder uw gegevens in en ontvang onze waardevolle Whitepaper direct in uw mailbox. Ontdek hoe u met onze expertise en ervaring een succesvolle direct mailing campagne kunt opzetten en uw boodschap op een persoonlijke en effectieve manier kunt overbrengen. We kijken ernaar uit om u te helpen uw doelen te bereiken met onze Direct Mail oplossingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte aan!