Ga naar de inhoud
Search
Close this search box.

Oplossingen

Oplossingen

Bij Intermail BV hebben we door de jaren heen aanzienlijk geïnvesteerd, niet alleen in geavanceerde machines, maar ook een breed scala aan oplossingen. Het resultaat? Een indrukwekkende productiecapaciteit die ons onderscheidt op het gebied van laserprinten, full-color printen, afwerking, couverteren en sealen. Of het nu gaat om laserprinters voor losse vellen, laserprinters voor rollen, inkjet op vellen of zelfs full-color printen op zowel vellen als rollen – bij Intermail BV hebben we alle printtechnieken in huis. Dit stelt ons in staat om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. We gaan verder dan alleen printen; met onze diverse mogelijkheden kunnen we ook perforeren, vouwen en snijden, waardoor we een totaaloplossing bieden voor al uw print- en afwerkingsbehoeften.

Een indrukwekkende productiecapaciteit die ons onderscheidt!

Offerte CTA | Intermail

Direct Mail

Wij zijn uw DM specialist. Bij begeleiden en verzorgen uw Direct Mail campagne van begin tot op de mat.

Specials - Specificaties - Offerte informatie aanvragen | Intermail

Transactiemail

Het veilig produceren en versturen van transactiemail is bij ons in goede handen.

Data services | Intermail

Data

Binnen de Direct Mail -cyclus bieden we een uitgebreid scala aan data services.

MVO - Groen-en-duurzaam-communiceren-2 | Intermail

MVO

Maatschappelijk Verantwoord ondernemen hebben wij hoog in het vaandel.

Waar staat Intermail voor?

De behoefte aan gemak en zekerheid voor onze klanten vormen de uitgangspunten in onze aanpak van projecten. Die vertalen zich naar de kernwaarden die verweven zijn met de historie van onze onderneming. Vier kernwaarden verwoorden waar wij met elkaar als organisatie voor staan en onze manier van werken. Ze vormen het DNA van ons bedrijf.

Betrokkenheid – uw succes is ons succes

Bij Intermail BV geloven we in de kracht van betrokkenheid en inlevingsvermogen. Uw succes is ons succes, en daarom willen we u en uw onderneming echt begrijpen. Door nauw met u samen te werken, kunnen we u voorzien van op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw wensen en doelen. Uw tevredenheid staat bij ons altijd voorop.

Professionaliteit – uw partner in vooruitgang

Met trots kunnen we zeggen dat professionaliteit en uiteraard ook innovatie in het hart van onze bedrijfscultuur staan. Ons team van experts is vakbekwaam en altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche. We streven ernaar om voortdurend te verbeteren en te innoveren, wat leidt tot een ongeëvenaarde expertise in ons vakgebied. Onze ‘best-in-class’-aanpak betekent dat u kunt rekenen op hoogwaardige producten en diensten die de normen overstijgen.

Verantwoordelijkheid – een partner waarop je kunt vertrouwen

Bij Intermail BV begrijpen we het belang van verantwoordelijkheid in elke vorm van samenwerking. We nemen onze verantwoordelijkheid serieus en zetten ons in om onze beloftes na te komen. Als uw betrouwbare partner streven we ernaar om consistent uitstekende resultaten te leveren en aan uw verwachtingen te voldoen, ongeacht de omvang of complexiteit van het project.

Transparantie – eenvoudig en zorgeloos samenwerken

We begrijpen dat u zaken wilt doen met een partner die open en transparant is. Bij Intermail BV nemen we zorg uit handen zonder de controle over te nemen. We geloven in duidelijke en eenvoudige communicatie, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang van uw project. Onze toegewijde inspanning is erop gericht om uw ervaring met ons zo moeiteloos en zorgeloos mogelijk te maken.

Kies voor Intermail BV en ontdek een betrouwbare partner die staat voor kwaliteit, maatwerk en een totale oplossing voor al uw print- en afwerkingsbehoeften. Samen streven we naar succes en groei, ondersteund door onze kernwaarden van betrokkenheid, professionaliteit, verantwoordelijkheid en transparantie. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de voordelen van samenwerken met een toegewijd team dat uw belangen altijd vooropstelt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte aan!