Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Historie

Samen met een sterk team werken wij dagelijks
aan het succes van onze organisatie

Historie van Intermail BV: van pioniers tot toonaangevend bedrijf

De rijke geschiedenis van Intermail BV begint in het jaar 1968. Een periode waarin direct marketing nog in de kinderschoenen stond en alles nieuw en vernieuwend was. Het gebruik van computers en laserprinters was toen nog verre toekomstmuziek. In die tijd werden mailings eenvoudig gemaakt door adressen op enveloppen of stickers te typen, iets wat destijds heel gebruikelijk en geaccepteerd was. Maar met de komst van technologische vooruitgang en veranderingen in de direct marketingsector, heeft ook Intermail zich voortdurend aangepast en ontwikkeld.

Een familiare connectie

De oprichting van Intermail BV is mogelijk gemaakt door de familie Rothert, die nog steeds een actieve rol speelt in de dagelijkse leiding van ons bedrijf. Gert Rothert sr., vertegenwoordigend de tweede generatie, heeft destijds de derde generatie klaargestoomd om het stokje over te nemen. Zowel Gert jr. als Jeroen zijn lid van de directie van dit sterk gegroeide bedrijf. De vierde de generatie is ook al werkzaam binnen Intermail. Zo zijn Gert jr jr, zoon van Gert jr, en Maerten, zoon van Jeroen, beiden werkzaam bij Intermail. Samen met dit hechte team, waarvan velen al geruime tijd werkzaam zijn bij het bedrijf in Nieuw-Vennep, werken wij dagelijks aan het succes en de groei van de organisatie.

Intermail BV is trots op haar status als een privately owned, kerngezond bedrijf – een waardevol bezit in deze moderne tijd. Maar bij Intermail kijken we niet alleen terug op onze historie, we richten ons vooral op de toekomst. Ons bedrijf blijft zichzelf vernieuwen en aanpassen om de hoge kwaliteitsnormen te blijven waarmaken en te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van onze klanten.

Een kijkje in de toekomst

Als een toonaangevend print & mail bedrijf begrijpen we dat innovatie en vooruitgang essentieel zijn om aan de top te blijven. Bij Intermail zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze dienstverlening te verbeteren en te verfijnen. Ons team blijft zichzelf uitdagen om de best mogelijke oplossingen te bieden aan onze gewaardeerde klanten. We zijn ervan overtuigd dat door het omarmen van verandering en het behouden van onze familiewaarden, Intermail een briljante toekomst tegemoet gaat.

Vorige slide
Volgende slide

Krantartikel 1981 – Intermail werd Europa’s grootste insteker

Bekijk hier een artikel uit 1981.

Contact opnemen

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze mensen staan altijd voor u klaar. We laten u graag zien waar Intermail het verschil maakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte aan!