Ga naar de inhoud
Search
Close this search box.

Specials

Meer aandacht voor uw
Direct Mail met specials

Ontdek de kracht van Mail Specials voor uw Direct Mailing

In een zee van poststukken is het van essentieel belang om de aandacht van uw ontvangers direct te grijpen. Want wat heeft u aan een direct mailing als deze onopgemerkt blijft tussen de massa? Hoe vaak belandt ongeopende post niet direct in de prullenbak, zonder ook maar een blik waardig te keuren? Het is ronduit frustrerend wanneer uw communicatiepoging niet gezien of gehoord wordt. Stelt u zich eens voor dat u een dialoog probeert aan te gaan, maar uw toehoorder heeft totaal geen aandacht voor u. Dat is niet het gewenste resultaat.

‘Bobbel’ in de envelop

Bij Intermail begrijpen we het belang van opvallende mailings. Daarom staan we klaar om u te adviseren en te helpen bij het creëren van een opvallende en onweerstaanbare mailing. Of het nu gaat om een opvallende uitvoering of een zogenaamde ‘bobbel’ in de envelop, wij hebben talloze creatieve mogelijkheden om uw mailing te laten opvallen tussen de rest. Denk aan speciale items zoals ballpoints, potloden, gepersonaliseerde Post-it etiketten, plastic of kartonnen Cards, gepersonaliseerde sachets, muntjes of andere specials. In de meeste gevallen kunnen deze speciale items machinaal worden opgeplakt of bijgevoegd door Intermail BV. We denken graag met u mee om de perfecte mix van creativiteit en efficiëntie te vinden.

Specials | Intermail

Effectieve en doelgerichte Direct Mail

Met onze uitgebreide ervaring en geavanceerde technologieën kunnen we uw unieke ideeën omzetten in werkelijkheid. Onze machinale mogelijkheden bieden u een scala aan opties om uw mailing zo effectief en doelgericht mogelijk te maken. Laat ons weten wat u voor ogen heeft, en we stemmen de mogelijkheden graag met u af.

De kracht van Mail Specials

Aarzel niet om de kracht van Mail Specials te benutten voor uw Direct Mailing. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Ontdek hoe Intermail u kan helpen om uw mailing onvergetelijk te maken en een impact te creëren die blijft hangen bij uw ontvangers. Samen kunnen we uw communicatie naar een hoger niveau tillen en uw boodschap effectief overbrengen met een opvallende en gepersonaliseerde mailing.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte aan!