Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Penetration test

Wij identificeren en elimineren
zwakke plekken met een pentest!

Penetratie test houdt hackers tegen

Om te voorkomen dat hackers misbruik kunnen maken van zwakke plekken in uw ICT-infrastructuur voeren wij een penetration test uit. Zo voorkomen we dat kwaadwillenden toegang krijgen tot uw applicaties en netwerken. Het stelen van data, achterlaten van malware of ransomware is aan de orde van de dag.

Penetration Testing

Met behulp van Penetration Testing laten wij ethisch hackers onze systemen zorgvuldig controleren op zwakke plekken. Tijdens een zogeheten pentest kijken we waar een aanval zou kunnen plaatsvinden en welke risico’s er ontstaan. Na afloop treffen wij, indien nodig, maatregelen voor een betere beveiliging.

Penetration test pentest | Intermail

Advies

Aan de hand van rapportages adviseren de ethisch hackers over de te nemen stappen om zodoende de beveiliging te verbeteren.

Inzicht

Het onderzoek verschaft inzicht in mogelijke kwetsbaarheden, risico’s en zwakke plekken in de ICT-infrastructuur.

Professionele ondersteuning

De security specialisten helpen vervolgens bij het implementeren van de gewenste aanpassingen en verbeteringen.

Digitale veiligheidsscan

Tegenwoordig bewaart men belangrijk informatie, zowel privé als zakelijk, op computers of op online netwerken. Daar zitten best wat risico’s aan. De deur van uw woning op slot doen om te zorgen dat inbrekers uw spullen niet zomaar meenemen is de normaalste zaak van de wereld voor velen. Echter is het ook belangrijk uw digitale bezit goed achter slot en grendel te bewaren. Bij Intermail zien we hoe groot dat belang is en nemen we het zekere voor het onzekere. Met een digitale veiligheidsscan controleren wij of onze systemen continu goed beveiligd zijn.

Veiligheidsscan ter voorkoming van hacks

Als het een hacker zou lukken om onze systemen binnen te komen, dan kan het zijn dat er privacy gevoelige informatie wordt gelekt. De hacker zou deze informatie vervolgens kunnen verkopen of de gegevens voor onrechtmatig doeleinden kunnen inzetten. Daarom is het voor Intermail ook zo belangrijk om dit soort aanvallen te voorkomen en een meer dan strak beveiligingsbeleid te voeren. Wij zorgen dat onze digitale deuren goed vergrendeld zijn.

Digitale inbrekers weren

De rechercheurs van Inquirendum bekijken onze systemen op eenzelfde wijze als een hacker doet. Zij gaan op zoek naar een deuren of ramen die niet goed zijn afgesloten. Dit is wat ook hackers doen wanneer zij op zoek zijn naar persoonlijke- en bedrijfsgegevens. Door deze zwakke plekken te identificeren en vervolgens te elimineren kunnen wij hackers een stap voor zijn.

Meer informatie digitale veiligheidsscan

De veiligheidsscan onderzoekt op welke wijze hackers onze netwerken binnen kunnen dringen. Zelfs de kleinste openingen worden geïdentificeerd. Er wordt gekeken naar zowel de webserver, website, mailserver, firewall als ons (draadloos) netwerk. Vervolgens nemen wij, indien nodig, maatregelen om de digitale inbrekers buiten de deur te houden. Veiligheid van data hebben wij hoog in het vaandel bij Intermail. Heeft u vragen, neemt u dan vooral contact met ons op.

Contact opnemen

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze mensen staan altijd voor u klaar. We laten u graag zien waar Intermail het verschil maakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte aan!