Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Meer toepassingen voor uw QR-code

Meer toepassingen voor uw QR-code

Hoogwaardige adressenbestanden zijn kostbaar. En vaak mogen de adressen maar één keer worden gebruikt, door de huidige opt-in regeling. Via een scanbare code op uw direct mailing kunt u ontvangers vragen om toestemming voor meermalig gebruik. Zij lezen de code met een app op hun smartphone en (als zij akkoord gaan) kunt u hun adres of andere gegevens opnieuw gebruiken.

Hoe triggert u uw ontvangers?

Voor het hergebruik van gegevens is het noodzakelijk een akkoord te krijgen van de eigenaar. Maar hoe krijgt u de geadresseerden van uw direct mailing zover dat ze u toestemming geven? Dat zij hun gegevens controleren en registreren? Daarvoor kunt u hen een incentive geven.

Geef een aansporing

In uw mailing over uw product of dienstverlening geeft u ontvangers voordeel of de kans om deel te nemen aan een winactie. ‘Scan deze QR-code met uw smartphone en ontvang 10% korting op uw volgende aankoop.’ Of: ‘Maak kans op een pakket met onze producten! Scan nu de QR-code.’ Deelnemers worden via de code naar een landingspagina van uw bedrijf geleid. Daar kunnen zij deelnemen aan uw actie. Een voorwaarde daarbij is dat zij toestemming geven voor het gebruik van hun adres, of andere gegevens.

Meer-toepassingen-voor-uw-QR-code | Intermail

Meer weten over QR?

Intermail vertelt u graag meer over de mogelijkheden van QR-codes voor uw direct mailing. Neem vandaag nog contact met ons op.

Contact opnemen

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze mensen staan altijd voor u klaar. We laten u graag zien waar Intermail het verschil maakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte aan!