Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Peter Fasel nieuwe Sales Manager Intermail

Peter Fasel nieuwe Sales Manager Intermail

Intermail in Nieuw Vennep is Peter Fasel in dienst getreden als Sales Manager. ‘Met die invulling versterken we ons salesteam’, zegt directeur Jeroen Rothert. ‘We zijn blij met de komst van Peter. Hij heeft al een lange staat van dienst in de branche. We kennen elkaar goed en hebben in het verleden regelmatig gezamenlijk klanten bediend. Zodoende is er een goede vertrouwensband gegroeid.’ Peter Fasel: ‘Wat mij altijd opviel was dat klanten enorm loyaal aan Intermail zijn en zonder uitzondering positief over het bedrijf praten.

New business

Een mailtraject verloopt vrijwel altijd anders dan gedacht, waardoor materialen voor de mailing regelmatig later worden aangeleverd. In de meeste gevallen mag de postdatum echter niet naar achteren. Mede door de enorme capaciteit van Intermail wordt er dan vrijwel altijd toch weer een mouw aangepast. Er gaat hier dan ook bijna nooit een klant weg. Het wordt mijn nieuwe uitdaging om binnen de veranderende marketing communicatie branche voor Intermail ‘new business’ te generen. Daarbij weet ik mij gesterkt door een zeer ervaren team. Samen met deze professionals ga ik dit handen en voeten geven en daar heb ik veel zin in.’
Peter Fasel Intermail Print Mail Nieuw-Vennep | Intermail

Over Intermail

Intermail regelt voor vele klanten het totale mailtraject vanaf de voorbereiding tot en met het ter post bezorgen. Kernactiviteiten zijn: bestandsverwerking, full color inkjet en laserprinting op rol en vellen, snijden/vouwen en couverteren tot en met formaat C4 van veelal geavanceerde documenten en het adresseren en (folie)verpakken van magazines, periodieken en tijdschriften. Intermail bestaat bijna 50 jaar, heeft goede financiële resultaten geboekt in de afgelopen jaren en laat daarbij ook een goede groei zien in omzet en productiemiddelen.

Daardoor is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grotere spelers op de Nederlandse direct- en transactiemail markt. Jaarlijks verwerkt Intermail voor klanten meer dan 200 miljoen mailpieces met een team van een kleine 100 mensen en vanuit twee locaties in Nieuw-Vennep.

Contact opnemen

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze mensen staan altijd voor u klaar. We laten u graag zien waar Intermail het verschil maakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte aan!