Ga naar de inhoud
Search
Close this search box.

Eerste Böwe Systec 9G Smart enveloppeermachine in Nederland voor Intermail

Eerste Böwe Systec 9G Smart enveloppeermachine in Nederland voor Intermail

Böwe Systec heeft bij Intermail in Nieuw-Vennep een nieuwe 9G Smart enveloppeermachine geïnstalleerd. ‘Die investering hebben we gedaan om nog sneller transactiemail en DM te kunnen verwerken, want snelheid wordt steeds belangrijker’, zegt directeur Jeroen Rothert. ‘Onze nieuwe aanwinst is in staat om 22.000 stuks C5 enveloppen per uur te vullen en is daarmee het snelste couverteersysteem dat wij in huis hebben. Het instellen van de jobs gebeurt volledig automatisch en daardoor is het systeem snel klaar voor de volgende run. De Böwe Systec 9G Smart hebben wij uitgerust met vier bijlagestations die selectief aangestuurd kunnen worden door middel van een 2D code. Belangrijk is dat wij de verwerking van documenten met 100% nauwkeurigheid kunnen uitvoeren.’

Broer en collega-directeur Gert Rothert Jr: ‘Daar zijn wij toe in staat door een optimale afstemming tussen de standaard software van Böwe Systec en ons eigen netwerk. Door de maatwerkoplossing die gecreëerd is, kunnen onze operators de formulieren in het systeem volgen tot dat deze in de enveloppen zijn verpakt. Daardoor kunnen wij garanderen dat iedere envelop de juiste inhoud heeft en dat kunnen wij aan onze opdrachtgevers aantonen. Dat is uniek en voor ons mede een reden om voor de negende generatie van dit hoge snelheid Böwe couverteersysteem te kiezen. Want deze beproefde couverteertechnologie bestaat al veel langer en is in de loop der jaren continu verbeterd. Dat was in dit geval de reden om voor de modernisering van onze couverteerfaciliteiten met Böwe Systec in zee te gaan door als eerste print- en mailbedrijf voor de 9G Smart te kiezen.’

Over Intermail

Intermail regelt voor veel klanten het totale mailtraject vanaf de voorbereiding tot en met het ter post bezorgen. Kernactiviteiten zijn: bestandsverwerking, full color inkjet en laserprinting op rol en vellen, snijden/vouwen en couverteren tot en met formaat C4 van veelal geavanceerde documenten en het adresseren en (folie)verpakken van magazines, periodieken en tijdschriften. Intermail is uitgegroeid tot één van de grotere spelers op de Nederlandse direct- en transactiemail markt. Jaarlijks verwerkt Intermail voor klanten meer dan 200 miljoen mailpieces met een team van een kleine 90 mensen, vanuit twee locaties in Nieuw-Vennep. Meer informatie: www.intermail.nl.

Over Böwe Systec

Böwe Systec GmbH is wereldwijd één van de toonaangevende fabrikanten van hoogvolume couverteersystemen en Mailroom Solutions. Het hoofdkantoor van Böwe Systec, R&D en productie zijn gevestigd in Augsburg (Duitsland). Voor de verkoop en service heeft Böwe Systec een eigen vestiging in Apeldoorn. De kernactiviteiten van Böwe Systec richten zich op het hoogvolume verwerken van documenten, post & plastic cards en het ontwikkelen van software oplossingen voor deze activiteiten.

Meer informatie: bowe.com/en/

20.45-Böwe-Systec | Intermail

(vlnr) Jeroen Rothert (Intermail), Eric Elsnerus (Böwe Systec) en Gert Rothert Jr (Intermail) bij de nieuwe Böwe Systec 9G Smart enveloppeermachine.

Meer weten? Neem contact op met Intermail: 0252 – 673866

Contact opnemen

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze mensen staan altijd voor u klaar. We laten u graag zien waar Intermail het verschil maakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte aan!